perjantai 4. huhtikuuta 2008

Kevätkuulumisia

Nonnii…Näin sitä saatiin kisakausi käyntiin tämänkin vuoden osalta, viime pyhänä juostulla Monacon maratonilla. Sää ruhtinaskunnassa oli mitä mainioin, sillä aurinko paistoi mukavan lämpöisesti aamusta alkaen.

Reitti lähti aivan Monacon ytimestä, kansainvälisistä TV-kuvista tunnetulta kadulta, joka tunnetaan Monacon GP:n pääsuorana. Parin pienen pyrähdyksen jälkeen keskustan tunneleissa otettiin suunnaksi Riviera. Vuoristomaisemissa lönköttelimme kohti Ranskaa ja Italiaa. Reitin kääntöpaikka oli kolme kilometriä Italian puolella, joten reissulla tuli juostua kolmen valtion alueella!

Pari viikkoa oirehtinut takareisi ilmoitteli itsestään, mutta särkylääkkeen avulla se pysyi kurissa maaliin asti. Energiatankkaus oli sikäli onnistunut, että kolmen kilometrin pituinen nousu reitin loppupuolella ei hyydyttänyt menoa aivan täysin. Maaliin, Fontvieillen stadionille saavuin uudessa ennätysajassani 3.12.15. Sikäli täytyy olla tulokseen tyytyväinen, että paino ei ole vielä kohdallaan, eivätkä jalatkaan olleet nyt parhaassa iskukunnossa. Mutta Tukholmassa on kaikki kohdallaan, joten siellä sitten…

Sitä ennen on luvassa tietysti ankaraa reeniä ja painonpudotusta - ja hierontaa…sitä jalat tuntuvat nyt kaipaavan kaikkein eniten.

Ei kommentteja: